Zoom engedélyezése
Térkép betöltése... logo
Szűrők

Rólunk

Ügynökségünk IPARI INGATLANOK (telephelyek, raktárhelyiségek, csarnokok, műhelyek, üzemcsarnokok), IRODÁK (irodaházi irodahelyiségek, lakásból kialakított irodahelyiségek, önálló épületek, üzlethelyiségek, melyek irodaként funkcionálnak, rendelők), ÜZLETHELYISÉGEK (kereskedelmi, vendéglátó egységnek alkalmas helyiségek, irodának alkalmas üzlethelyiségek, bemutatótermek), LAKÓINGATLANOK (használt lakások, új építésű lakások, villák, önálló házak) bérbeadásával, eladásával foglalkozik.

Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve, nagyon rövid határidőn belül, felkutatjuk, úgy a bérbeadó- és eladó ingatlantulajdonosok számára a megfelelő bérlőt, vagy vásárlót, mint a bérelni-, vagy vásárolni szándékozó érdeklődők számára a megfelelő ingatlant. Ez ügyben irodánk propagandát fejt ki és hirdetéseket ad fel, továbbá társirodákkal is együttműködve mindent megteszünk, hogy az ügyfelek igényeit, gyorsan kielégítsük.

Bérlő és vásárló ügyfeleink minden tájékoztatást megkapnak az igényeiknek megfelelő ingatlanokról (értjük ez alatt: ingatlanismertető, fotók, alaprajzok stb.), úgy telefonon, mint e-mailben, vagy faxon. Tevékenységünkhöz tartozik továbbá, a megfelelő címek kiválasztását követően, az érdeklődő ügyfelek, időpontra vonatkozó visszajelzésétől függően, az ingatlanok bemutatása. Amennyiben a felek elégedettek, ügynökségünk a megfelelő egyeztetéseket lebonyolítja és a bérbevételt, vagy adás-vételt megszervezi, természetesen korrekt ügyvédi háttérrel.

Ingatlanirodánk kijelenti, hogy ingatlan-forgalmazási tevékenységét mindenkor, a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekkel összhangban, a mindenkor előírt szükséges engedélyek, képesítések birtokában végzi. Továbbá kijelenjük, hogy az ingatlanok forgalmazását, vagy felkutatását legjobb tudásunk szerint látjuk el Megbízó / Ügyfél érdekeinek szem előtt tartásával.

Ügynökségünk a megbízás keretein belül, csak és kizárólag közvetítői tevékenységet jogosult folytatni, Megbízó nevében kötelezettséget nem vállalhat.

Rólunk mondták

Kis Ágnes

Ágnes és Társa Bt.

Az ES-AGENT többször is segített már megtalálni a számunkra legmegfelelőbb irodát. Nagyon meg vagyunk elégedve, így a szolgáltatásaikat bátran ajánljuk másoknak is!

Vincze József

Vincze Trans Kft.

Olyan ipari ingatlanra volt szükségünk, amely minden igényünket kielégíti. Az ES-AGENT megtalálta a legjobb lehetőséget számunka. Ezúton is köszönet a segítségnyújtásért!

  • Összetett kereső